Af Lone Sørensen, Teateravisen:

“Forestillingens scoop er den tredje spiller – musikeren. Thomas Dinesen brillerer på alt fra vaskebræt, stige, melodika, sav, slagtøj af alskens størrelse osv. Han er den levende og meget synlige lydkulisse, der både fylder som underlægningsmusik, giver karaktererne melodiske temaer og indgår i spillet. Som da han f.eks. går i selvsving over den karakteristiske schweiziske koklokke, bliver 'jodle-svar' eller når Øhi bygger taburet til rytmiske lyde.”

 

 

Af Anne Middelboe Christensen, Information: 

Som Heidi gebærder Katharina Kamber sig til gengæld skønt drømmende efter at komme op på græsgangen, fint fysisk instrueret af Petrea Søe. Og medspilleren Kristian Dinesen er muntert udstyret med rekvisitter og overdrevne fagter, når han spiller alt fra bessefar med piben til pengegrisk moster og vred børnehaderske med husbestyrerindebriller. 

Desuden løftes forestillingen af musikeren Thomas Dinesen, som fløjter og gedebræger som simultanmusiker. I hans toner ligger al Heidi-figurens jodler-kådhed og overleverkraft, som manuskriptet ikke får foldet ud.”

 

 

 

 

 

sæson 2010/2011

Koncept:
Teatret KrisKat

På scenen:

Kristian Dinesen, 

Katharina Kamber

og Thomas Dinesen

Instruktør:

Petrea Søe

Kostumer/Scenografi:

Thomas Winkler

Scenografisk konsulent: 

Trine Heller

Musiker og komponist: 

Thomas Dinesen

 

Pris: kr. 4200,- incl moms